Professioneel buiten koken

Alles voor professioneel buiten koken

De temperaturen stijgen en de eerste zonnestralen doen weer intrede in ons land. We gaan weer massaal het terras op! Buiten is waar het gebeurt, waar u de aandacht van uw gasten trekt, zodat uw terras dé hotspot van dit seizoen wordt. Met buiten koken biedt u uw gasten een beleving. Van barbecuerookie tot ware grillmaster; wij bieden u dit seizoen alle inspiratie voor buiten koken!

Laat u inspireren op gebied van...

Professioneel barbecueën

De barbecues zijn afgestoft, de kolen zijn aangestoken en de heerlijke geur van geroosterd vlees, vis, groenten en zelfs fruit komt ons tegemoet. Dé geur die zo symbool staat voor dit seizoen en uw gasten laat watertanden. Bij HANOS vindt u alles van professioneel barbecueën: van mooie stukken vlees of vis tot de juiste hardware.

Lees meer

Buiten pizza's maken

Verras uw gasten met verse pizza's, buiten bereid op het terras. Bij HANOS vindt u alles voor het maken van authentieke Italiaanse pizza's, zoals de juiste producten en professionele pizzaovens. Of u nu net begint met het maken van pizza óf al bezig bent met het perfectioneren van de beste pizza; wij hebben alles in ons assortiment!

Lees meer

Uitgelicht

BBQ trends 2022

In de zomer is er niets beters dan buiten te koken en te eten. Met onze special ‘Buiten koken’ willen wij u inspireren om er dit seizoen alles uit te halen! Onze special staat boordevol mooie ingrediënten en tools voor de barbecue. Wij laten u graag zien wat de 11 BBQ trends van 2022 zijn.

Ontdek de trends

Zomerhert

Hertenvlees uit Nieuw-Zeeland: verfijnd van smaak, zeer tender en mals. Hét zomerwild bij uitstek en daarmee geschikt voor zomerse gerechten en voor op de barbecue. Kies bijvoorbeeld voor de hammer, tomahawk, short ribs of het rack. Bekijk een selectie van ons assortiment en leer alles over bereiding hiervan.

Laat u inspireren

Portugese Oesters

Denk je aan Portugal, dan denk je niet meteen aan oesters. Toch groeien er in het schilderachtige en oude havenstadje Aveiro, ook wel het Venetië van Portugal genoemd, oesters van prachtige kwaliteit.

Bekijk Portugese oesters

Zomerse dranken

Mousserend met een twist

Trendalert! Een groot glas, veel ijs, een mousserende wijn. Twist away door te mixen en variëren met bijvoorbeeld limoncello, gin of een likeur. Heerlijk voor de zomeravonden. Bekijk hier de recepten.

Benieuwd naar meer tips voor zomerse dranken? Van tequilla tot rosé. Bekijk hieronder 

Bekijk de zomerdranken

Laat je meenemen door onze professionals

Buiten is waar het gebeurt, waar u de aandacht van uw gasten trekt, zodat uw terras dé hotspot van dit seizoen wordt. Met buiten koken biedt u uw gasten een beleving. Onze culinair adviseur Mike neemt je in de video mee door de vestiging om alles te verzamelen voor een heerlijke barbecue ervaring.

Onze specialisten in uw vestging staan u ook graag bij met kennis en advies over de wereld van buiten koken. 

Bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging voor meer inspiratie.


Meer inspiratie

voorjaar

Sensationele zomer

Van zomervissen, seafood boils en pasta tot BBQ, van Tequila en van frisse rosés tot de leukste wannahave's.

Laat u inspireren

terrasshop

Terrasshop

Nog nooit was de behoefte aan de gezelligheid van het terras zo groot. We helpen u graag om een gastvrij en sfeervol terras in te richten.

Lees meer